Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

Investește în oameni!
Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013
Axa prioritară "Promovarea incluziunii sociale"
Domeniul major de intervenție 6.1 "Dezvoltarea economiei sociale"
Denumire proiect: "S.O.C.I.A.L.E. - Structuri de Organizare Comunitară Integrate în Ansamblul Lumii Economice"
Contract: POSDRU/173/6.1/S/148564

(0 produse) - 0,00 RON

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Livrare

Modalitati de livrare

Produsele comandate se pot ridica fie  de la  sediul atelierului nostru din Str Codrii Neamtului ,Nr 4, Sector 3 Bucuresti ,de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00 , fie prin serviciul de curierat rapid FAN CURIER, cu plata taxelor tur-retur de catre client, termenul de livrare fiind de 24h  de la data expeditiei. Fiind produse lucrate manual, exista posibilitatea ca produsele comandate sa fie realizate la momentul comenzii, caz in care livrarea poate dura maxim 10 zile. In momentul trimiterii comenzi, sunteti contactat si informat despre starea comenzii dvs. de catre unul din colegii nostri. Pentru informatii cu privire la tarifele de expeditie  puteti  accesa site-ul firmei de curierat (www.fancourier.ro).

Pentru zonele din afara ariei de acoperire a  FAN COURIER  livrarea se poate face si prin Posta Romana,taxele postale fiind suportate de client.
In situatia in care doriti livrarea comenzii cu o alta firma de curierat, la stabilirea  comenzii se mentioneaza  care este firma dorita de Dvs.