Acest site este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013

Investește în oameni!
Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013
Axa prioritară "Promovarea incluziunii sociale"
Domeniul major de intervenție 6.1 "Dezvoltarea economiei sociale"
Denumire proiect: "S.O.C.I.A.L.E. - Structuri de Organizare Comunitară Integrate în Ansamblul Lumii Economice"
Contract: POSDRU/173/6.1/S/148564

(0 produse) - 0,00 RON

Nu ai niciun produs in cosul de cumparaturi.

Termeni si conditii

Termeni si Conditii decoart-povestidinlut.ro

Site-ul WWW.DECOART-POVESTIDINLUT.RO, numit in continuare DECOART-POVESTIDINLUT.RO, este proprietatea FUNDATIEI SF. DIMITRIE, cod fiscal 9164120, str. Agricultori nr. 62, sector 2, Bucuresti, IBAN RO50 RNCB 0082 0441 6872 001, SECTIA Atelierul Protejat DECOART aut. nr. 168/2007, punct de lucru strada Codrii Neamțului nr. 4, sector 3, Bucuresti, cod fiscal propriu: 34485741, banca BCR Unirea, RO12 RNCB 0082 0441 6872 0006, denumit in continuare ATELIERUL DECOART.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ATELIERUL DECOART isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita "Termeni si conditii".

ATELIERUL DECOART garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul DECOART-POVESTIDINLUT.RO si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor ATELIERULUI DECOART fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web - link - catre DECOART-POVESTIDINLUT.RO este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru ATELIERUL DECOART sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor al ATELIERULUI DECOART asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului DECOART-POVESTIDINLUT.RO - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date - este proprietatea ATELIERULUI DECOART si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul ATELIERULUI DECOART a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului DECOART-POVESTIDINLUT.RO numai in limitele metionate in prezentul document. In cazul in care constatati incalcarea drepturilor de autor va rugam sa ne contactati la adresa office@decoart-povestidinlut.ro.

2. Produsele si serviciile oferite de ATELIERUL DECOART pe site-ul DECOART-POVESTIDINLUT.RO, politica de preturi

ATELIERUL DECOART isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul DECOART-POVESTIDINLUT.RO sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv ATELIERUL DECOART isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in stocul curent.

In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari ai ATELIERULUI DECOART.

ATELIERUL DECOART nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).

3. Plata produselor

Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. Plata produselor comandate de pe site-ul DECOART-POVESTIDINLUT.RO conform acestor "Termeni si Conditii" se poate efectua in avans sau la livrarea produselor. ATELIERUL DECOART isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata, dovada platii trebuie trimisa catre ATELIERUL DECOART la adresa de e-mail office@decoart-povestidinlut.ro sau prin fax, la numarul 031 425 08 09. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul ATELIERULUI DECOART.

4. Livrarea produselor

Livrarea produselor se va face oriunde in tara. ATELIERUL DECOART isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor.

Timpul de expeditie poate varia intre 1 si 10 zile lucratoare, in functie de produsele comandate si stocul disponibil.

Taxa de livrarea a comenzilor ce nu beneficiaza de transport gratuit este stabilita in functie de greutate si volum de serviciul de curierat rapid in momentul adaugarii produselor in cosul de cumparaturi.

Livrarea produselor va fi gratuita in Bucuresti pentru comenzile de minim 250 RON cu TVA. Pentru comenzile mai mici de 250 RON cu TVA se aplica o taxa de livrare.  Pentru comenzile in valoare de pana 400 RON cu TVA si care au ca destinatie unul dintre orasele ce beneficiaza de acoperirea Fan Courier, livrarea se va face prin curier rapid, taxa de livrare fiind calculata de Fan Courier prin site inaintea finalizarii comenzii.

Pentru comenzile in valoare de peste 400 RON cu TVA livrarea se va efectua gratuit prin curier rapid.

In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul nostru va reveni inca o data dupa ce reuseste sa ia contact cu acesta, dupa care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna si corespund cantitativ si calitativ cu ceea ce s-a comandat si aceasta este facuta in momentul semnarii documentelor fiscale legale ce insotesc coletul. Factura constituie contract de vanzare/cumparare conform legislatiei romanesti in vigoare. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea facturii cu privire la faptul ca a primit produsele care sunt conform cu comanda si cu nevoile acestuia.

ATELIERUL DECOART isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de ATELIERUL DECOART care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ATELIERUL DECOART fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de ATELIERUL DECOART de la acest client.

5. Promotii si concursuri

ATELIERUL DECOART stabileste regulamentele promotiilor si ale concursurilor pe care le organizam. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti numai prin intermediul site-ului propriu. De aceste promotii beneficiaza doar comenzile care respecta intocmai regulile afisate pe site. De asemenea promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de catre companie in perioada de timp specificata in regulament si in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil. Nu garantam disponibilitatea pe stoc a produselor pentru promotie si o putem intrerupe sau anula in orice moment fara nici o notificare prealabila.

6. Dreptul de retragere

In conformitate cu Ordonanta de Urgenta 34/2014, aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Perioada de retragere expira dupa 14 zile incepand:

- de la ziua incheierii contractului (in cazul unui contract de prestari de servicii sau al unui contract pentru furnizarea de apa, gaze naturale, energie electrica, atunci cand acestea nu prevad vanzarea intr-un volum limitat sau cantitate stabilita, de energie termica sau continuturi digitale care nu sunt livrate pe un suport material)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor (in cazul unui contract de vanzare)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului produs (in cazul unui contract privind bunuri multiple comandate de consumator printr-o singura comanda si livrate separat)

sau

- de la ziua la care intrati dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a ultimului lot sau a ultimei piese (in cazul unui contract privind livrarea unui produs constand din mai multe loturi sau parti)

sau

- de la ziua la care intrati, dv. sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dv., in posesia fizica a primului produs (in cazul unui contract pentru livrarea periodica de produse pe o perioada de timp determinata)

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin posta, fax sau e-mail.

In acest scop, puteti folosi modelul de standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere.

Pentru a respecta termenul-limita de retragere este suficient sa trimiteti comunicarea privind exercitarea dreptului de retragere inainte de expirarea perioadei de retragere.

Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dv., inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile calendaristice de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.

Putem amana rambursarea pana la data la care primim inapoi produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis inapoi produsele, fiind valabila data cea mai apropiata.

Nu se accepta pentru retur produse care prezinta urme de uzura sau consum, produse personalizate conform cerintelor clientului, produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, produse fara ambalajul original sau cu ambalajul deteriorat.

7. Comentariile utilizatorilor pe site-ul DECOART-POVESTIDINLUT.RO

Utilizatorii care acceseaza site-ul DECOART-POVESTIDINLUT.RO pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. ATELIERUL DECOART isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

ATELIERUL DECOART nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera ATELIERULUI DECOART si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.

8. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul DECOART-POVESTIDINLUT.RO este gazduit de serverele unei terte firme. ATELIERUL DECOART nu va putea fi facut responsabil pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. ATELIERUL DECOART nu va putea fi facut raspunzator pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului DECOART-POVESTIDINLUT.RO. ATELIERUL DECOART nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul DECOART-POVESTIDINLUT.RO. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

9. Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului DECOART-POVESTIDINLUT.RO este gratuita si voluntara, si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui email. Mesajele trimise respecta Legea Comertului Electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Utilizarea newsletterului se face in aceleasi conditii de limitare a raspunderii din punctul de vedere al continutului precum se autorizeaza si folosirea site-ului, in conditiile prevazute de prezentul document, iar politica de confidentialitate este descrisa pe larg in sectiunea urmatoare. ATELIERUL DECOART detine toate drepturile asupra continutului newsletterului trimis catre abonati in aceleasi conditii ca si pentru informatiile publicate pe site, in concordanta cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului DECOART-POVESTIDINLUT.RO pot retrimite aceste comunicari comerciale si altor persoane, pe raspunderea lor, si in conditiile in care nu au modificat nici structura, nici continutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonatii newsletter-ului DECOART-POVESTIDINLUT.RO mesajele comerciale, se considera ca au fost informate in prealabil de catre abonati despre prevederile prezentului articol. In acest context,ATELIERUL DECOART nu poate fi facut raspunzatoare sub nici o forma de actiunile abonatilor sai.

ATELIERUL DECOART isi rezerva dreptul de a restrictiona accesul oricarui abonat la newsletter, daca ATELIERUL DECOART are orice fel de motive pentru a crede ca abonatul respectiv nu respecta prevederile prezentului document.

10. Politica de confidentialitate

 ATELIERUL DECOART, prin FUNDATIA SF. DIMITRIE  este inregistrata ca operator de date cu caracter personal la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personala cu numarul de inregistrare 17550.

ATELIERUL DECOART garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre ATELIERUL DECOART pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre ATELIERUL DECOART nu implica obligativate din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@decoart-povestidinlut.ro, sau prin posta la adresa: ATELIERUL PROTEJAT DECOART,str. Codrii Neamtului nr. 4, sector 3, Bucuresti.

ATELIERUL DECOART se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul DECOART-POVESTIDINLUT.RO sunt transmise pe cale electronica, ATELIERUL DECOART nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, ATELIERUL DECOART va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

Informatiile furnizate catre ATELIERUL DECOART sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului ATELIERULUI DECOART, abonarea la newsletter, etc), conform legilor in vigoare. ATELIERUL DECOART nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.

Site-ul DECOART-POVESTIDINLUT.RO foloseste Google Analytics pentru a analiza modul in care utilizatorii folosesc site-ul. Google Analytics foloseste cookies pentru a colecta informatii standard de inregistrare si informatii privind activitatea utilizatorilor. Informatiile colectate sunt in totalitate anonime.

Informatia generata de cookie in legatura cu modul de folosire a site-ului DECOART-POVESTIDINLUT.RO (inclusiv adresa IP) este transmisa catre Google. Aceasta informatie este folosita apoi pentru a evalua modul de folosire a site-ului de catre utilizatori si pentru a realiza rapoarte statistice legate de activitatea site-ului. DECOART-POVESTIDINLUT.RO nu va folosi aceste date statistice pentru a asocia identitatea unui utilizator cu o adresa IP.

Utilizatorii pot seta browserul sa nu accepte cookies din partea site-ului WWW. DECOART-POVESTIDINLUT.RO. In aceasta situatie ATELIERUL DECOART nu poate garanta functionalitatea completa a site-ului WWW.DECOART-POVESTIDINLUT.RO

ATELIERUL DECOART certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

-          dreptul de a cere ATELIERULUI DECOART sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;

-          dreptul de a cere ATELIERULUI DECOART sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;

-          dreptul de a cere ATELIERULUI DECOART sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;

-          dreptul de a cere ATELIERULUI DECOART sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@decoart-povestidinlut.ro sau prin posta, la adresa: ATELIERUL PROTEJAT DECOART, strada Codrii Neamtului nr. 4, sector 3, Bucuresti.  WWW.DECOART-POVESTIDINLUT.RO foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

ATELIERUL DECOART nu poate fi facut responsabil pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale ATELIERUL DECOART nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de WWW.DECOART-POVESTIDINLUT.RO in scopul precizat in prezentul document.

Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor WWW.DECOART-POVESTIDINLUT.RO, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre ATELIERUL DECOART a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul WWW.DECOART-POVESTIDINLUT.RO, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului WWW.DECOART-POVESTIDINLUT.RO si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

11. Coduri de conduita

WWW.DECOART-POVESTIDINLUT.RO respecta prevederile Legii nr. 363/2007 din 21/12/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comercianţilor în relaţia cu consumatorii şi armonizarea reglementărilor cu legislaţia europeană privind protecţia consumatorilor.

12. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe DECOART-POVESTIDINLUT.RO si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator. Persoana responsabila cu concilierea este Alexandra Pelea, putand fi contactata la adresa office@decoart-povestidinlut.ro, sau telefonic la numarul 0728 855 301.

In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului DECOART-POVESTIDINLUT.RO, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de ATELIERUL DECOART fata de orice client este valoarea sumei incasate de ATELIERUL DECOART de la acest client.